Start Hub_valittu

FINALISTIT!

 

Iso kiitos kaikille StartHubin ensimmäiseen kiihdytysohjelmaan osallistuneille! Erittäin kovatasoisen semifinaalin jälkeen jatkoon tästä upeasta porukasta pääsi Canit, Latchback Games, Moneypenny, Statzon ja Tavata.

frame_canit frame_Latchback-1 frame_moneypenny frame_statzon frame_TAVATA

Viimehetken sparrauksen jälkeen finalistit nähdään perjantaina sijoittajapaneelin edessä finaalissa.

 

 

HAKU PÄÄTTYNYT

 

Ensimmäisen kiihdytysohjelman haku on päättynyt! Saimme suuren määrän hakemuksia lyhyessä ajassa! Hakemusten joukosta erottuivat seuraavat startupit:

frame_alphalogos

Alpha Logos Oy

frame_ourmind

Ourmind Oy

frame_gotit

gotIT Oy

frame_munjob

MunJob Oy

frame_seniorisolukodit

SenioriSolu Kodit  

frame_oppiai

Oppi Ai Oy

frame_statzon

Statzon Oy

frame_TAVATA

Tavata Global Oy

frame_coatchtoolsCoachTools frame_Latchback-1Latchback Games frame_canitCanit / Reinto frame_nayadayaNayaDaya Oy
frame_moneypennyMoneypenny Hollola Worldwide Oy frame_skillabSKILLAB OY frame_ovioOvio CarBook Oy frame_sportagoSportago
frame_signetSignet Digital Oy frame_smartwearSmartwear Finland Oy frame_ai2aiAi2Ai Oy frame_redragonRedragon

 

 

StartHub ONLINE ACCELERATOR

 

StartHub Accelerator käynnistää ensimmäisen, tällä kertaa kokonaisuudessaan verkossa järjestettävän, neljän viikon kiihdyttämöohjelman kasvuyrityksille toukokuussa 2020. StartHubin jäsenyritykset ovat etusijalla, mutta myös muilla yrityksillä on mahdollisuus hakea ohjelmaan. Mukaan valitaan enintään 20 startup –yritystä. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta eikä osallistuvien yritysten toimialaa ole erikseen rajattu.

Ohjelman tavoitteena on kiteyttää yrityksen toimintaa pitchausta varten sekä vahvistaa osaamista rahoituksen hankkimisesta. Kiihdytysohjelman läpikäyneet yritykset saavat paremmat valmiudet onnistuneeseen rahoituskierrokseen sekä jatkoon päässeet 5 yritystä mahdollisuuden sijoitukseen. Hakuaika ohjelmaan on 17.4. - 8.5., jonka jälkeen mukaan valitut yritykset julkaistaan tiistaina 12.5.

Ohjelman sisältö koostuu kahdesta yhteisestä, asiantuntijoiden pitämistä ja vuorovaikutteisista sparrauspäivästä, yritysten itsenäisestä työskentelystä sekä näiden jälkeisistä yrityskohtaisista workshopeista. Tarkempi sisältö esitellään ohjelman alussa mukaan päässeille yrityksille.  Kaikille avoin jakso päättyy pitchaus –tapahtumaan. Näistä ohjelmassa mukana olleista kasvuyrityksistä 5 jatkoon valittua pääsee vielä kerran kiteyttämään ideoitaan asiantuntijoiden kanssa sekä lopuksi pitchaamaan ideansa sijoittajille.

 

ASIANTUNTIJAT

asiantuntija_tomijpg

Tomi Kaukinen, licenceto.fail

Tomi kulkee nimellä valtakunnan virallinen epäonnistuja. Hän on sarjayrittäjä joka vienyt omat start-upinsa sekä Espanjan että Kaakkois-Aasian markkinoille. Ennen pitkää start-up uraa, Kaukinen työskenteli kansainvälisessä rahastossa investointipankkien kanssa. Nykyään hän vetää Licence to Fail-projektia jonka kautta hän auttaa start-upeja muun muassa rahoituksessa sekä pitchaustaidossa. Hän on myös finalisti Vuoden Puhujaksi “Tarinankertoja”-kategoriassa.

asiantuntija_Jussi

Jussi Muurikainen, Liquido.vc

Jussi on ollut useissa startupeissa perustajana, neuvonantajana ja sijoittajana. Nykyään hän keskittyy työssään auttamaan kotimaisia startuppeja pre-seed-, seed-, A-vaiheen rahoitusten rakentamisessa. Yhteensä hänen vastuullaan on ollut yli 20 miljoonan euron rahoitusten järjestelyt.

asiantuntijat_joona

 

Joona Seppänen, Liquido.vc

Joona Seppänen on toiminut päätoimisena sijoittajana vuodesta 2015. Nyt hän on perustamassa Liquido.VC-nimistä yhtiötä ja keskittyy startup-yhtiöiden markkinapotentiaalin ja rahoituskelpoisuuden analysointiin.

 

 

YHTEYSHENKILÖT

staff_MARK

Mark Poutanen, StartHub

Mark on Lahden StartHubin vetäjä, jolla on aiemmasta tehtävästään pitkä kokemus perustajana ja yrittäjänä.

mark.poutanen(at)lab.fi +358 400 918 761

staff_TEEMU

Teemu Parkkinen, Advison

Teemu on 20 vuoden kokemus digiratkaisuista. Tänä aikana hän on ollut auttamassa monia startupeja niiden alkutaipaleella.

teemu.parkkinen@advison.fi +358 440 783 783

 

 

KUINKA ONNISTUIMME?